Skip to the content

Schedule

Wednesday, 15 June 2022

Room 3 Room 7+8 Room 6

09:00

Room 3
09:00 - 16:00

Microsoft Power Platform Center of Excellence (CoE) Starter Kit | Workshop

  • PowerApp
  • Pre-Conference Training (1 Day)
Room 7+8
09:00 - 12:00

Continia Document Capture

  • Sponsor
  • Pre-Conference (1/2 Day)
Room 6
09:00 - 12:00

Continia Document Output

  • Sponsor
  • Pre-Conference (1/2 Day)

12:00

Hal B
12:00 → 60 min

Lunch

13:00

Room 7+8
13:00 - 16:00

Continia Expense Management

  • Sponsor
  • Pre-Conference (1/2 Day)
Room 6
13:00 - 16:00

Continia Payment Management

  • Sponsor
  • Pre-Conference (1/2 Day)

Thursday, 16 June 2022

Room 2 Room 3 Room 7+8 Room 9+10 Room 21 Room 22 Room 23

09:00

Room 2
09:00 - 12:00

New to ForNAV

  • Sponsor
  • Pre-Conference (1/2 Day)
Room 3
09:00 - 16:00

Azure DevOps is a Game Changer!

  • Business Central
  • Pre-Conference Training (1 Day)
Room 7+8
09:00 - 12:00

Continia Document Capture

  • Sponsor
  • Pre-Conference (1/2 Day)
Room 9+10
09:00 - 12:00

Continia Payment Management

  • Sponsor
  • Pre-Conference (1/2 Day)
Room 21
09:00 - 16:00

Developing custom APIs for Business Central

  • Business Central
  • Pre-Conference Training (2 Days)
Room 22
09:00 - 16:00

Writing your own automated tests for Dynamics 365 Business Central

  • Business Central
  • Pre-Conference Training (1 Day)
Room 23
09:00 - 16:00

MB-800 in a Day

  • Business Central
  • Pre-Conference Training (1 Day)

12:00

Hal B
12:00 → 60 min

Lunch

13:00

Room 2
13:00 - 16:00

ForNAV - Developer deep dive

  • Sponsor
  • Pre-Conference (1/2 Day)
Room 7+8
13:00 - 16:00

Continia Expense Management

  • Sponsor
  • Pre-Conference (1/2 Day)
Room 9+10
13:00 - 16:00

Continia Document Output

  • Sponsor
  • Pre-Conference (1/2 Day)

Friday, 17 June 2022

Room Jylland Room Sjaelland Room Fyn Room 26 Room 7+8

09:00

Room Jylland
09:00 → 60 min

Keynote

  • Business Central
  • Conference Session (1,5 Hour)

10:00

Hal B
10:00 → 30 min

Coffee Break - ISV Theater

10:30

Room Jylland
10:30 → 45 min

Microsoft presents: What's new in Server and Database

  • Business Central
  • Conference Session (45 Min.)
Room Sjaelland
10:30 → 45 min

Real Timesavers you can use tomorrow

  • Business Central
  • Conference Session (45 Min.)
Room Fyn
10:30 → 45 min

Microsoft presents: Integration with Power Automate

  • Business Central
  • Conference Session (45 Min.)
Room 26
10:30 → 45 min

Creating and maintaining Azure infrastructure professionally

  • Infrastructure
  • Conference Session (45 Min.)
Room 7+8
10:30 → 45 min

Optimize your marketing efforts to maximize your success

  • Commercial
  • Conference Session (45 Min.)

11:15

Hal B
11:15 → 10 min

Break

11:25

Room Jylland
11:25 → 45 min

Microsoft presents: Plug-and-play DevOps with AL-Go for GitHub

  • Business Central
  • Conference Session (45 Min.)
Room Sjaelland
11:25 → 45 min

Microsoft presents: Business Central permission system revisited

  • Business Central
  • Conference Session (45 Min.)
Room Fyn
11:25 → 45 min

How to be a hero migrating data to Business Central (no-code)

  • Business Central
  • Conference Session (45 Min.)
Room 26
11:25 → 45 min

From RDLC to Power BI – reporting capabilities in Business Central

  • Business Central
  • Conference Session (45 Min.)
Room 7+8
11:25 → 45 min

Microsoft presents: Onboarding your customers to Business Central

  • Business Central
  • Conference Session (45 Min.)

12:10

Hal B
12:10 → 60 min

Lunch - ISV Theater

13:10

Room Jylland
13:10 → 45 min

Microsoft presents: Troubleshooting and Debugging Business Central online

  • Business Central
  • Conference Session (45 Min.)
Room Sjaelland
13:10 → 90 min

Tips and tricks for Business Central APIs

  • Business Central
  • Conference Session (1,5 Hour)
Room Fyn
13:10 → 90 min

5 Things Every BC Functional Consultant Should Know in AL

  • Business Central
  • Conference Session (1,5 Hour)
Room 26
13:10 → 90 min

The 'Willy Wonka' Chocolate company - The Power of the Platform

  • PowerApp
  • Conference Session (1,5 Hour)

13:55

Hal B
13:55 → 10 min

Break

14:00

Room 7+8
14:00 → 45 min

Microsoft Power Platform Center of Excellence (CoE) Starter Kit

  • PowerApp
  • Conference Session (45 Min.)

14:05

Room Jylland
14:05 → 45 min

Microsoft presents: Q&A - for What's new in Visual Studio Code and AL

  • Business Central
  • Conference Session (45 Min.)

14:50

Hal B
14:50 → 30 min

Coffee Break - ISV Theater

15:20

Room Jylland
15:20 → 45 min

ForNAV Session - Reports and print made easy

  • Sponsor
  • Conference Session (45 Min.)
Room Sjaelland
15:20 → 45 min

Continia Session - Boost your Cloud business with Continia

  • Sponsor
  • Conference Session (45 Min.)

16:05

Hal B
16:05 → 10 min

Break

16:15

Room Jylland
16:15 → 45 min

ALM Accelerator for Power Platform [CoE Starter Kit]

  • PowerApp
  • Conference Session (45 Min.)
Room Sjaelland
16:15 → 45 min

All about Currencies in Business Central

  • Business Central
  • Conference Session (45 Min.)
Room Fyn
16:15 → 45 min

Eliminate the risk of project failure with effective change management

  • Commercial
  • Conference Session (45 Min.)

17:00

Hal B
17:00 → 120 min

Expo Reception - ISV Theater

Saturday, 18 June 2022

Room Jylland Room Sjaelland Room Fyn Room 26 Room 7+8 Room 9+10

09:00

Room Jylland
09:00 → 90 min

Improve the quality and readability of your code using tools from Microsoft and the BC community

  • Business Central
  • Conference Session (1,5 Hour)
Room Sjaelland
09:00 → 90 min

Win the battle between production planning and scheduling

  • Business Central
  • Conference Session (1,5 Hour)
Room Fyn
09:00 → 45 min

5 Customer Case Studies Extending Business Central with The Power Platform

  • Business Central
  • Conference Session (1,5 Hour)
Room 26
09:00 → 90 min

Power BI Cookbook: 5 Recipes for the Business Central Consultant

  • PowerBI
  • Conference Session (1,5 Hour)
Room 7+8
09:00 → 45 min

Add Virtual conversations to working life

  • PowerApp
  • Conference Session (45 Min.)
Room 9+10
09:00 → 45 min

More than 20 dos and don'ts related to AppSource

  • Business Central
  • Conference Session (1,5 Hour)

09:45

Room Fyn
09:45 → 45 min

Microsoft presents: Introducing Shopify and Business Central

  • Business Central
  • Conference Session (45 Min.)
Room 7+8
09:45 → 45 min

Building great Dynamics teams, from every perspective

  • Commercial
  • Conference Session (45 Min.)
Room 9+10
09:45 → 45 min

Legacy snapshots - Using Data Lakes as an alternative to cumbersome data integrations

  • Infrastructure
  • Conference Session (45 Min.)

10:30

Hal B
10:30 → 30 min

Coffee Break - ISV Teeater

11:00

11:45

Room Jylland
11:45 → 45 min

Microsoft presents: Why migrate your NAV/ Business Central ERP to the cloud?

  • Commercial
  • Conference Session (45 Min.)
Room Sjaelland
11:45 → 45 min

Six levels of Warehousing

  • Business Central
  • Conference Session (1,5 Hour)
Room Fyn
11:45 → 45 min

Get ready for SaaS and Universal Code with Power Platform

  • PowerApp
  • Conference Session (45 Min.)
Room 26
11:45 → 45 min

Test automation is a team effort

  • Business Central
  • Conference Session (45 Min.)
Room 9+10
11:45 → 45 min

Sales and Marketing Alignment in a post-Covid era

  • Commercial
  • Conference Session (1,5 Hour)

12:30

Hal B
12:30 → 60 min

Lunch - ISV Theater

13:30

Room Jylland
13:30 → 45 min

Getting Traction with Testability: Bring It Forward!

  • Business Central
  • Conference Session (45 Min.)
Room Sjaelland
13:30 → 45 min

Introduction to Manufacturing in Business Central

  • Business Central
  • Conference Session (1,5 Hour)
Room Fyn
13:30 → 90 min

How to Achieve Fast and Reliable Power BI Reports on Complex Data

  • PowerBI
  • Conference Session (1,5 Hour)
Room 26
13:30 → 45 min

Business Central and Power BI - Better together

  • PowerBI
  • Conference Session (45 Min.)
Room 7+8
13:30 → 45 min

Implementing D365BC Best Practices

  • Business Central
  • Conference Session (1,5 Hour)

14:15

Room Jylland
14:15 → 45 min

Start to integrate Azure Functions with Dynamics 365 Business Central – a practical case

  • Business Central
  • Conference Session (45 Min.)
Room Sjaelland
14:15 → 45 min

Learn more about your customers using telemetry

  • Business Central
  • Conference Session (1,5 Hour)
Room 26
14:15 → 45 min

Talent Round Table

  • Commercial
  • Conference Session (45 Min.)

15:00

Hal B
15:00 → 60 min

Closing

Session and Speaker Management powered by Sessionize.com